SERIESEGRARE DIV.1

SERIESEGARE !




I onsdags avgjordes Damer div.1 södra! Vi vann matchen mot Ingelstad/Växjö samtidigt som Olofström förlorade. Detta innebar att vi nu har ett ointagligt försprång och att de 4 sista matcherna poängmässigt inte gäller något. Dock väldigt viktigt att vi inte tappar tempo och fokus eftersom att seriesegern innebar att vi nu ska KVALA TILL ELITSERIEN!
Matchen mot Ingelstad var en match där vi bara skulle vinna, toppen av tabellen mötte botten, men de är inte helt ofarliga och det är en jämn serie, Ingelstad har bland annat 2 spelare i topp 5 i poängligan och vi var tvungna att se upp med deras kontringar.
Matchen börjar med att de tar ledningen med 1-0, de har även ledningen med 2-1 men sedan tar vi över matchen mer och mer, när vi spelar snabbt så hänger de inte riktigt med och första perioden slutar 5-2 till oss. Matchen spelas sen av ungefär men vi fortsätter att göra lite mål och den slutar tillslut 11-3 i vår favör, värt att notera att Linnea även räddade en straff, att Tina gjorde en bra match i målet och att vi gick runt på mycket folk som alla gjorde bra ifrån sig.
Poäng:
Sara 2+4
Kakan 2+2
Mittan 1+1
Stina 1+0
Hansen 1+0
Törnberg 1+0
Emma 1+0
Lyck 1+0
Groth 1+0
Tessi 0+1
Glad 0+1
Matchens lirare: Sara
STORT GRATTIS TILL OSS !
//Ricky

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0