kontrakterad

Nu har även Linda Thorman skrivit på. Hon vet dock ännu inte om hon kommer att plugga i Sthlm i höst, men idåfall sker troligtvis ett utlån till en Sthlm-klubb.

Linda Thorman, back född 1991. En mycket offensivt skicklig back. Har ett väldigt bra dragskott och är giftig i powerplay. Vann den den interna poängligan bland backar och hela lagets skytteliga.

läs mer: http://www.jik.se/nyhetsarkiv/damer/?newsitem=5793

//Ricky

SM-Brons för Sandatjejerna

Sandatjejerna åkte idag upp för att spela skol-sm finalspel i Västerås. I första matchen skulle man möta hemmalaget Rudbecianska.

Rudbeckianska Gymnasiet - Sanda Gymnasiet 4-2

Sanda tar ledning med 1-0 då den välkände JIKaren Jessica Lyck styr in skottet från en annan JIKare, Caroline Hansen. Rudbeckianska går sedan upp i ledning till 3-1 men Sanda reducerar sedan till 3-2 genom Östra spelaren Caroline Hadelund, när Sanda sedan tar ut målvakten så sätter de 4-2 i öppen kasse.

Efter den här matchen var det klart redan innan att det skulle bli 3 straffar var för båda lagen, ifall alla lag skulle vinna en match var skulle det avgöras genom straffarna.
Den enda JIKaren som slog straff var Caroline Hansen i andra sudden omgången sätter hon den avgörande efter att hon redan hunnit sätta en och missa en.

Matchen igenom så spelar Sanda precis lika bra som Rudbeck och matchen kunde lika gärna slutat 4-2 till Sandas favör.

 

ST:Mikaelsskolan - Sanda Gymnasiet 3-1

St:Miakelsskolan tar ledningen redan efter inte ens en minut spelad. Det märktes att det var Elitserie-spelare och öandslagsspelare i det här laget. Men när vi kommer in i matchen så spelar iv bra och första perioden är riktigt bra. Jessica Lyck drar i ride genom hela planen och dribblar av 3 spelare innan hon sätter dit den. Tyvärr får de in även 3-1 och St:Mikaelsskolan var bättre matchen igenom. De vann sedan guldet.

 

JIK poäng

Jessica Lyck 2+1

Caroline Hansen 0+1

de andra JIKarna som var med var:

Sophia Persson
Caroline Georgsson
Josefin Hamrin

Och Felicia Glad var med som coach, då hon inte kan spela pga skada!

GRATTIS TILL SM-BRONSET!

//Ricky

 


NYFÖRVÄRV, uppdaterade länkar

Vi kan idag presentera något som definitivt måste nomineras till årets värvning. Till oss kommer Sara Anteryd, hon spelade denna säsongen för Elitserie-laget Endre IF som tog SM-brons och åkte ut i femte och avgörande semifinalen mot IKSU. Sara kommer att tillföra väldigt mycket givetvis på planen men även utanför. Hon är väldigt rutinerad och en av Sveriges bästa innebandyspelare.

Läs mer på vår hemsida:http://www.jik.se/nyhetsarkiv/damer/?newsitem=5646
Jnytt:http://www.jnytt.se/nyhet/32106/en-elitseriestjarna-flyttar-till-jonkoping
Innebandymagazinet:http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=105&aid=38661

VI VÄLKOMNAR SARA TILL KLUBBEN OCH HOPAS ATT HON KOMMER ATT TRIVAS I JIK OCH JÖNKÖPING!

//Ricky

artikel på jnytt.se

En artikel om oss på www.jnytt.se om ett eventuellt nyförvärv

:http://www.jnytt.se/nyhet/32066/jik-pa-vag-att-varva-elitseriestjarna

//Ricky

RSS 2.0