Läget inför Warberg-JIK

Imorgon så drar serien igång igen efter juluppehållet. För våran del så är det Varberg som är resmålet och vi möter, tro det eller ej, Warberg IC,

Läget i laget tycker jag är bra, varit positiv stämmning på träningarna och alla i laget har presterat på topp de senaste träningarna. Att Amanda och Natha kommer hem som SM-brons och ett självförtroende på topp gör inte heller saken sämre. Förutom Jossan Ohlsson fot är det inte heller några skador just nu, vilket är väldigt positivt, Emma har begett sig till Thailand och Mathilda lite runt varstans i Asien, tunga förluster men de visste vi om innan. Emma är tillbaka om två matcher. I övrigt ställer vi upp med full trupp.

Jag vet att ni saknar införreferat men kom på det alldeles för sent och ville inte störa någon av våra damlags-stjärnor i deras uppladdning så här sent på kvällen när det är match dagen efter. Men ni ska veta att vi åker lika laddade ändå.

Bussen avgår 11.30 mot Varberg, jag gissar på att vi kommer iväg ca 11.45 och det är tre viktiga poäng som vi ska kriga till oss där nere för att ha med oss hem till Jönköping.

//Ricky

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0