Inför DM-semifinal

En intervju är skickad, men något svar är inte tillbakakommet. Så blir det ibland när någon (sbsolut inte undertecknad) är ute i lite sen tid. Men då får det bli svaren med allas våran RICKY istället. Den som gissar rätt först på vem det var som skulle blivit intervjuad vinner ett fint pris! (Ja, jag är seriös detta är en riktig tävling)



Hur känns det inför matchen?

Det känns väldigt bra, vi värmde upp med doppboll och handboll på träningen i måndags och formen pekar bara åt ett håll, uppåt.

Hur tror du att matchbilden kommer att se ut?

Jag tror att de kommer backa tillbaka rätt långt och att det kommer vara vi som för spelet. Vi får se upp med deras kapten och bästa spelare Hannah Aronsson. Men spelar vi på så som vi har gjort de senaste matcherna och minimerar misstagen så komemr det att bli våran match. De är bra, men jag hoppas på att vi kan vara bättre.

De har två straffar de får utnyttja på oss (pga lägre divisionsspel), hur påverkar det?

Visst påverkar det. Om vi ex skulle ta ledningen med 1-0 så kvitterar de direkt till 1-1 och sen tar vi ledning med 2-1 så händer samma sak, så klart att det är jobbigt. De är två riktigt bra målchanser de får "gratis" så att säga. Samtidigt ska man inte glömma att vi har två riktigt bra målvakter i Amanda och Martina, så gratis mål är det verkligen inte utan det är minst lika stor chans att den målvakt som står tar straffarna.

Vinst i senaste matchen mot Stanstad, spelar det in?

Självklart så gav vinsten mot Stanstad oss alla lite bättre självförtroende. Vi spelar bra i den matchen och vi hade kunnat vinna med mer än 4-1 om vi hade haft lite mer skärpa i avsluten. Sen är det även skönt att vårat powerplay började fungera då. Det är en s¨ådan grej som kan avgöra en match.  

Hemmamatch, fullsatt i seriens bästa hemmahall, vad blir slutresultatet?

Haha, vågar inte gissa på resultat, men jag måste ju sätta en 1:a.

FEM SNABBA

Ost - Skinka
Jönköping - Sandviken
Kunna jonglera - Kunna stå på händer
Harry Potter - Narnia
Gymnasiet - Högskolan




Ricky #?


//Ricky


Kommentarer
Postat av: lyck

nej ja bara skojja JOHANNA NIRS VANN JAG?!

2010-02-04 @ 16:44:05
Postat av: J. Alexander

Men det skulle ju jag gissa på!!! haha attans också

2010-02-04 @ 22:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0