SDF-SM för 17-åringar

I SDF-SM representerar våra tre spelare Jessica Lyck, Amanda Hill och Felicia Glad Småland. SDF-SM spelas i år i Nyköping och är för spelare födda 1992 och neråt.

Första matchen spelades mot Gotland. Tyvärr fick Småland se sig besegrade med 5-4. Matchen ljusglimt var upphämtningen från att ha legat under med 4-0 till att gå upp i 5-4.

Matchen efter spelades mot storfavoriterna Stockholm. Smålans bjuder upp till en riktigt bra match och är väldigt stabila i sitt försvarsspel. De gör en riktigt bra match men Stockholm drar det längsta strået genom att vinna med 4-2. Värt att notera att Stockholm vann med hela 27-0 mot Jämtland/Härjedalen. I den här matchen så gör Amanda Hill en väldigt bra match i målet med flera kvalificierade räddningar. Felicia Glad passar fram Jessica Lyck till Smålands andra mål.

 

Tredje matchen spelades på lördagsmorgonen. Det var då Jämtalnd/Härjedalen som stod för motståndet. Dessa blev en enkel match och Småland vann med 6-0. Den här matchen var det omvänd ordning då Jessica Lyck passade fram Felicia Glad till det otroligt viktiga och matchavgörande 5-0.

Kl 13.45 avgörs grupp B då Småland möter Gästrikland. Det är i den här matchen som avgör vilka som följer med Stockholm till slutspelet. Följ tjejerna på http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=468110&CompetitionID=9285&epslanguage=SV

För killarnas del så finns två JIKare med i Smålands trupp. Dessa är Johan Glad (som även bär kaptensbindeln) och Robin Bäck. Johan har hittils gjort 4 poäng medan Robin har gjort 3. Småland spelar just nu avgörande match mot Gästrikland och ligger för tillfället under med 3-2.

HEJA SMÅLAND!!

//Ricky 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0