Inför Stanstad-JIK

På söndag bär det av till Staffanstorp för ett möte med IK Stanstad. Jntm har tagit sig ett snack med centern Caroline Hansen inför matchen.

Hur känns det inför matchen?
Jo, vi är väldigt taggade och revanschsugna efter att ha förlorat de två senaste matchern. Att vi har förlorat är något som Stanstad kommer att få lida för.

Vad tror du krävs för en seger?
Vi måste spela ett samlat försvarsspel där ingen faller ur ramen och ta till vara på de chanser vi får frammåt. Spelar vi som ett lag så ska vi klara av det här.

Stanstad ligger just nu bakom er i serien, hur viktig är matchen?
Alla matcher är givetvis viktiga, men med tanke på att det är ett lag som ligger bakom oss är det viktigt att vi inte låter dem komma förbi. Nu har det ännu inte gått så långt in på säsongen men alla poäng är viktiga poäng.

Det är långt till Staffanstorp, hur ser bussresan ut?
Jo, det blir väl endel plugg för vissa (trots höstlov nästa vecka, förstår inte riktigt ;D). Får Janne välja film så blir det någon med Zomibies i annars någon romantisk komedi. Haha. Lekarna avlöser varandra såsom ex hel- och halvnisse, 10 frågor.

Massa lekar då, vilken är din favorit?
Min personliga favoritlek är nog de gånger vi har kört rimbattles. Man försöker knäcka varandra med rim, blir ungefär som en rapbattle. 

Avslutningsvis, hur tror du att det går?
Oj, alltid så svårt att gissa hur det kommer att gå, men vågar mig väl inte till samling imorgon om jag säger något annat än seger till oss ;)

Tack och Lycka Till!
Tack själv!



Caroline Hansen #26

//Ricky

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0