Lill-Jul hos Perssons

Den 21/12 var det lill-jul hos Perssons. Alla hade köpt en julklapp för 50 kr som skulle delas ut. Men först var det julgröt och skinkmackor :). Inte helt oväntat hos ett tjejlag så var det VÄLDIGT mycket snack! Om allt och inget. Men när man börjar se hungern i Jonna Ihrmans ögon när hon kollar på alla paketen under granen är det bäst att ta sig i kragen och börja leken. Det går ut p åatt alla i laget fick dra ett lapp med ett nummer, och det var i den turordningen som man fick gå fram och välja paket. Men istället för at tta ett paket kunde man ta något som någon annan redan öppnat. Men när det gått till tredje personen var den "låst" och man kunde inte ta den igen. Ja hoppas ni fattar av den otroligt målande beskrivningen.

Carro G var först ut och fick en ölmugg med en ringklocka, den sattt hon och höll om hårt under hela spelet och fick behålla den.
På sjunde åttonde plats kommer Jonna Ihrman, efter förra årets besvikelse då det inte var något hon tyckte var bra i det lilla paketet (det innehöll självlysande kondomer) så skulle hon nu ta det största, att det var en pulka visste alla redan från början. Och när hon öppnar det och ser att det verkligen var sant utbrister hon
"Utan min pulka är jag inte hel"
När denna sedan blir tagen av elake-Bengtsson så kommer JING-eleven fram, ett djupt teamtalk med Sofia Andersson och det slutar med att Jonna tar Sofias muggar som hon helt respektlöst tagit av stackars Hansen, medan Sofia tar pulkan från Bengan. De ska sedan byta efteråt.
Lotta Nydén fick Pizzakartongen som innehöll 3 tofiffee kartonger.
Jossan Ohlsson fick ännu en bilskrapa, nu med en varm och go handske på.
Linda fick en linda, som sedan Emma tog.
Janne och James bråkade om återställarboken
Felicia fixade julklapp åt nära och kära
Oskar fick en shotbok

Den heliga traditionen som Janne så¨kärt uttryckte det, är ju faktiskt andra året i rad blev lyckad!

Tisdag är det "KAJ-boxning" som gäller.

//Ricky

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0