I bussen påväg hem..

Vi har varit i Västerås idag och kollat på match om 3:e pris och finalen i VM. Just nu sitter vi i bussen påväg hem och har precis stannat på McDonalds.

Angående VM så stod Sverige som världsmästare. Allas våran Johanna Nirs forna lagkamrat Anna Wijk var med och bärgade hem guldet. Bra jobbat Sverige. slutresultat 6-2, okej 2-6, Sverige var bortalag om man ska vara petig. Ganska överlägsna tycker undertecknad ialf. Finland tog bronset efter att nummer 8 vad hon nu hette, har lite svårt för finska namn, gjort hattrick. Finland vann med 3-1.

Just nu rullar hundtricket tror jag den hette. Intresserar mig alltid för allt utan TV:n. Ex hur många träd vi åker förbi, vilka färger bilarna har utanför eller hur många sömmar det finns på stolen framför. Andra sprayar nya hårfrisyrer, många sitter med huvudet i mobiltelefonen och om någon nu skulle få för sig att faktiskt kolla på filmen så får det nog bli utan att höra vad de säger, för munmusklerna hos oss är vältränade och de ligger i hårdträning just nu.

Trots att div.1 har VM-uppehåll så spelar imorgon div.3. Då möts JIK och Forserum. Ett stort lycka till, till JIK ;)..

//Ricky


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0